Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Extra large egg
1/4 TasseDry vermouth or dry white Wine
Clove of garlic
3 Esslöffelolive oil
1/2 TassePesto sauce
1/3 TassePlus 2 TBl. water
3 Tassebread flour
1 Esslöffelsugar
1 Esslöffelsalt
2 1/2 Teelöffelyeast
1/2 TassePine nuts (see note)
die Zubereitung:

Place all the ingredients except the pine nuts in the machine, program for Raisin Bread, and press start. When the beeper sounds, add the nuts. Pesto is a pungent Italain sauce made from ground-up basil, pine nuts, and Parmesan cheese. It used to be available only in the summer when fresh basil is plentiful. Now you can buy it in most grocery stores bottled, in the refrigerator case, or even in a tube. Home made may be the best, but store bought is just fine.

From "Bread Machine Baking" Lora Brodi & Millie Apter


Anmerkungen zum Rezept: