Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Pasta and Vegetables
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gMedium shell pasta (3 cups)
1 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
Leeks, halved lengthwise, sliced (3 cups)
1/2 TasseDrained, marinated sun-dried tomatoes (from 8 oz jar)
1/4 Tasseripe olives sliced
eggs hard-boiled, chopped
1/2 TassePurchased pesto
2 Esslöffelparmesan shredded
die Zubereitung:

1. Chop the sun-dried tomatoes. Meanwhile, cook pasta to desired doneness as directed on package; drain. Keep warm.

2. Heat oil in large nonstick skillet over medium-high heat until hot. Add leeks; cook and stir until tender. Reduce heat to medium; stir in tomatoes and olives.

3. Add pasta to skillet. Cook over medium heat until thoroughly heated, stirring occasionally. Add eggs and pesto; cook and stir 1 to 2 minutes or until thoroughly heated. Remove from heat; sprinkle with cheese.

Nutrition Information Per Serving: 550 Calories, 27 g Fat, 450 mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: