Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pesto Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Cloves garlic peeled
2 Tassebasil leaves fresh
1 Esslöffelpine nuts toasted
1/4 TasseV-8 juice or tomato juice
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Chop garlic in food processor until minced. Add basil and pine nuts and chop. Add V-8 juice and pepper and puree until smooth. Note: In place of the V-8 juice, you could use balsamic vinegar, lemon juice or a pureed roasted red pepper. Add 1 Tbsp. Olive oil to make the sauce smoother, and 2 Tbsp. Parmesan cheese if you wish.


Anmerkungen zum Rezept: