Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peta Navy Bean Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gNavy beans (2c)
8 Tassewater
1 mittelOnion chopped
10 MilliliterGarlic minced
1 TasseCarrots sliced
1 TasseCelery sliced
1 grossPotato; scrubbed and diced
Bayleaf
1/2 Tassetomato sauce
1/4 Teelöffelthyme
1/8 Teelöffelpepper
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
1 1/2 Teelöffelsalt
1 1/2 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

Wash the beans and soak overnight in about 4c water. Pour off the soaking water and place the beans in a kettle or large saucepan with the water, onions, garlic, carrots, sugar, celery, potato, and bay leaf.

Bring the mixture to a simmer, and cook until the beans are tender, about 1 1/2 hours. Remove bay leaf.

Puree the soup in a blender in several small batches. Be sure to start on low speed and hold the lid on tightly. Stir in the tomato sauce and seasonings. Add salt to taste.

Compliments of:

Kathleens Recipe Swap Page recipes@ilos.net


Anmerkungen zum Rezept: