Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picadillo
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
onions chopped
Cloves Garlic finely chopped
1 Dose(28-oz) whole tomatoes; undrained and chopped (I usually crush each tomato by hand)
(up to)
Jalapeno peppers; seeded and chopped
Apples (I like Granny Smith); peeled; cored and chopped coarsely
1/3 Tasseraisins
1/4 TassePitted green olives (or black olives)
1/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelcinnamon ground
1/8 Teelöffelcloves ground
1/4 Teelöffelpepper
1/4 (up to)
1/2 TasseAlmonds slivered
1 Teelöffelolive oil
die Zubereitung:

Cook beef, onion and garlic in skillet until meat is browned and the onion is translucent, crumbling meat. Drain and add tomatoes and the next 8 ingredients. Bring mixture to a boil; reduce the heat and simmer for 30 minutes, stir occasionally. Cook the nuts in skillet over medium-high heat until toasted. Sprinkle the almonds over the meat mixture. **You can serve this over rice or as a filling for tacos or burritos, also makes a nice pita bread filling.

From the 'REcipeinternet: Recipes from Around the World' recipe list.


Anmerkungen zum Rezept: