Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Black Eyed Peas
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Dose(16 oz) black eyed peas; drained
1/2 TasseVeg oil (I use olive oil; the smaller amount) (up to 3/4)
1/4 Tassewine vinegar
Clove garlic; threaded on a tooth pick
1/4 TasseThinly sliced onion; (keep the rings whole so they can be avoided if desired)
1/2 TeelöffelSalt
1/8 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Here's one of the ways we prepare black eyed peas for New Year's Day. This recipe is from Southern Living, 1979.

Combine, refrigerate for at least 24 hours, stirring from time to time, remove garlic after the first day. (I never remove the garlic until the last minute, and if it's only for family, I add the garlic, minced, to the dish).

Serve in 2 days to 2 weeks.


Anmerkungen zum Rezept: