Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Fish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 TasseFish; any kind
2 Tassewhite vinegar
1/4 Tassesugar
1/2 Teelöffelpeppercorns whole
1/4 Teelöffelallspice whole
1/4 Teelöffelcloves whole
bay leaves
1/4 Teelöffeloregano
1/4 TeelöffelDill seeds
1 mittelonion sliced
1 Tassewater
die Zubereitung:

Cut fish into 2-inch pieces and put in pot of water. Add a little salt, bring to a boil and simmer for 3 minutes. Drain fish and set aside.

Put rest of ingredients in pot (not fish) boil and simmer 3 to 5 minutes. Put fish chunks in jar or casserole dish and pour all liquid over fish. Let cool, then refrigerate for 7 days. Any bones left will disintegrate. Eat and enjoy.


Anmerkungen zum Rezept: