Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Hot Peppers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gFresh hot chiles; 1-2 inches long
Cloves garlic peeled
24 peppercorns
allspice whole
1 grossBay leaf; quartered
2 Tassewhite vinegar distilled
2 Tassewater
2 TeelöffelNon-iodized salt
4 Esslöffelolive oil
die Zubereitung:

Rinse peppers, make a large slit in each one and trim stems to a stub. Pack peppers into four wide-mouthed canning jars, dividing equally. Scatter among them a share of the seasonings: 1 clove garlic, 6 peppercorns, 2 allspice berries and a piece of bay leaf in each jar. Combine vinegar, water and salt in saucepan and heat to simmering. Pour hot solution over peppers, covering completely. Add enough olive oil to each jar to cover the surface. Seal jars with 2-part canning lids and process in boiling water bath for 20 minutes. The peppers are good to eat after 2 weeks, but better after a month or more.


Anmerkungen zum Rezept: