Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Shrimp
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
(up to)
2 1/2 x ca. 450 gshrimp fresh
1/2 TasseCelery tops
1/4 TassePickling spice
1 Esslöffelsalt
2 Tassered onion sliced
(up to)
bay leaves
1 1/2 Tasseoil
3/4 Tassewhite vinegar
3 EsslöffelCapers and juice
2 1/2 Teelöffelcelery seed
1 1/2 Teelöffelsalt
3 Tropfentabasco to taste
die Zubereitung:

Combine shrimp, celery, pickling spice and salt. Cover with boiling water and simmer for 5 minutes. Peel and devein shrimp. In shallow baking dish, alternate shrimp, onion and bay leaves. Combine remaining ingredients and pour over shrimp. Cover and chill 24 hours, stirring occasionally. Drain; remove bay leaves. Will keep at least a week in refrigerator.

Mrs Raymond Gilbrech, Jr (Betty)

Holly Grove, Ar

From the book <High Cotton Cookin'>, Marvell Academy Mothers Assn, Marvell, Ar 72366, Isbn 0-918544-14-9, downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: