Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 x ca. 30 g | flour |
4 x ca. 30 g | butter |
3 Esslöffel | sugar |
1 Teelöffel | cream of tartar |
1/2 Teelöffel | Bicarbonate of soda |
1 Esslöffel | milk |
1 Prise | salt |
Sift flour, salt, bicarbonate of soda, cream of tartar together.
Rub in butter until mixture looks like bread crumbs.
Dissolve sugar in milk, stir into flour/butter mixture.
Form into stiff dough.
Roll out to a thickness of 1/4 inch.
Cut in squares; prick all over.
Bake in oven at 350°F (180 °C) for 20 minutes.
Makes about 10 biscuits.
cup of tea.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|