Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue Chicken in the Crockpot
Zutaten für 20 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gSkinless boneless chicken breast
tomatoes chopped
2 mittelonions chopped
1 TasseWater*; optional
1/2 Teelöffelchilli powder
1 TeelöffelSalt
1 Teelöffelblack pepper freshly ground
1 Tassecatsup
1/2 Tassecider vinegar
1/3 TasseWorcestershire Sauce
Garlic minced
1/8 TeelöffelTabasco® sauce
die Zubereitung:

*Add water if it seems too dry.

Combine all ingredients in a crockpot. Cover and cook on low heat for 5 to 6 hours or on high 2 to 3 hours. Watch carefully the last hour to make sure that it is not sticking. Shred chicken with forks and mix. Mixture should be very thick. Serve on hamburger buns with mustard.


Anmerkungen zum Rezept: