Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue Meatloaf #2
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseonion finely chopped
1/4 Tassecelery finely chopped
1/4 Tassecatsup
Large egg whites
1/4 Tassebread crumbs dried
1 TeelöffelLiquid Smoke
1 Teelöffelsalt
1/16 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 450 gGround round
die Zubereitung:

Place all ingredients except beef in mixer bowl and mix at low speed to blend well. Add beef to catsup mixture and mix at low speed until blended. Do not overmix. Shape into a loaf about 3 1/2" x 7". Place in a pan that has been sprayed with pan spray or lined with aluminum foil. Bake at 325 degrees F. about 1 hour or until browned and firm. Pour off any fat anddrippings and let set equal slices. Serve 1 slice per serving. Per Serving: calories - 138, carbohydrate - 6 g., protein - 17 g., fat ~ 4 g., salt - 513 mg. Exchanges = 2 lean meat, 1 vegetable


Anmerkungen zum Rezept: