Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecue Stew (Not Brunswick Stew)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 x ca. 450 gSmoked pork (butt or shoulder); smoked Chopped
1 mittelOnion chopped
1 ca. 1 Litertomatoes canned
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Tassecatsup
1 EsslöffelTexas Pete Hot Sauce
Bayleaf
3 EsslöffelBottled chili sauce
1/4 Teelöffelmustard dry
1 Prisecayenne pepper
2 Esslöffelvinegar
1 kleinCan butter beans
1 kleinCan corn
3 mittelpotatoes diced
1 ca. 1 Literwater
2 EsslöffelBbq Sauce
1 Esslöffelsoy sauce
die Zubereitung:

Put every thing except the beans and corn In a large pot. Simmer(do not boil) for 2 1/2 hour stirring occasionally until the potatoes are nearly done add vinegar and vegetables. Simmer until potatoes are done. Remove Bay leaf before serving.

only add potatoes to the portion for this meal.


Anmerkungen zum Rezept: