Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 mittel | Skinless chicken breasts |
1 klein | Bunc coriander with stalks and roots |
4 Esslöffel | fish sauce |
1 Teelöffel | sugar |
1 Teelöffel | black pepper |
1 | Cloves garlic chopped |
1/2 Teelöffel | salt |
Clean the chicken and trim off any excess fat.
Wash the coriander, including the roots and stalks then puree these, reserving a few leaves for garnish. Add the fish sauce, sugar, black pepper, garlic and salt.
Put the chicken into a large bowl and add the blended spices. Toss well to coat and leave for two hours or more to marinate.
Cook the chicken under a preheated grill or over a hot barbecue.
Slice it when cooked with a sharp knife and serve garnished with the reserved coriander leaves.
reserved.
Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|