Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Kabobs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseonion minced
2 Esslöffelcooking oil
1 DoseTomato juice -; (6 oz)
1 Esslöffelbrown sugar
1 Esslöffelcider vinegar
1 Prisecayenne pepper
4 kleinRed potatoes halved
1 grossgreen Pepper
2 kleinonions
1 DoseSpam luncheon meat - (12 oz); cubed
mushrooms
die Zubereitung:

In small saucepan, saute onion in oil until transparent. Add tomato juice, brown sugar, vinegar, and cayenne; bring to a boil. Lower heat and simmer barbecue sauce, uncovered, 10 minutes.

Wash potatoes but do not peel. Cook in small amount boiling salted water until tender; drain. Seed and cut green pepper into 16 pieces. Cut each onion into 4 wedges.

Alternate potato, green pepper, Spam, mushrooms, and onions on long skewers. Place on broiling pan; brush with barbecue sauce. Broil at least 3 inches from heat source 15 minutes, turning and brushing with sauce after 5 and 10 minutes.

This recipe yields 8 skewered kabobs.

kabobs"

Per serving: 682 Calories (kcal); 29g Total Fat; (36% calories from fat); 13g Protein; 100g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 38mg Sodium Food Exchanges: 3 1/2 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 6 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 5 1/2 Fat; 1/2 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: