Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Tempeh
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 x ca. 30 gTempeh
1 grossOnion Thinly Sliced
2 TassePrepared barbecue sauce
die Zubereitung:

Cut the tempeh into chunks. Place the tempeh and sliced onion in a deep dish and pour the barbecue sauce over it. Marinate in refrigerator for at least one hour. Preheat oven to 350 degrees F and bake the tempeh for 30 minutes with a cover. The tempeh can also be grilled, basting frequently with the barbecue sauce and cooking until browned and heated through.

serving: 336 calories, 9 g fat, 1 g saturated fat, 22 g protein, 44 g carbohydrate, 0 g cholesterol, 850 mg sodium, 1.3 g dietary fiber

Per serving: 333 Calories; 11g Fat (28% calories from fat); 24g Protein; 38g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 1027mg Sodium Food Exchanges: 1 1/2 Starch/Bread; 2 1/2 Lean Meat; 1/2 Vegetable; 1/2 Fat; 1 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: