Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Extra-firm tofu; well drained |
2 Teelöffel | salt |
2 Esslöffel | sugar |
2 Teelöffel | black pepper freshly ground |
1/2 Teelöffel | cayenne pepper |
1 Esslöffel | chilli powder |
2 Esslöffel | paprika |
1 Tasse | Apple cider vinegar |
2 gross | cloves garlic minced |
8 Servings Vegan
Didi Emmons suggests serving this deeply satisfying, slow-cooked barbecued tofu in tacos with brown rice or warm cornbread.
Preheat oven to 300 degrees.
Cut tofu into 1/4-inch cubes. In large bowl, combine tofu with remaining ingredients, tossing gently with rubber spatula to coat. Transfer tofu and marinade to baking dish. Bake 1 hour, tossing tofu once or twice during baking. Serve hot.
Per Serving: 93 Cal.; 9G Prot.; 3G Total Fat (0 Sat. Fat); 7G Carb.; 0 Chol.; 366MG Sod.; 1G Fiber.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|