Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued Tofu
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gExtra-firm tofu; well drained
2 Teelöffelsalt
2 Esslöffelsugar
2 Teelöffelblack pepper freshly ground
1/2 Teelöffelcayenne pepper
1 Esslöffelchilli powder
2 Esslöffelpaprika
1 TasseApple cider vinegar
2 grosscloves garlic minced
die Zubereitung:

8 Servings Vegan

Didi Emmons suggests serving this deeply satisfying, slow-cooked barbecued tofu in tacos with brown rice or warm cornbread.

Preheat oven to 300 degrees.

Cut tofu into 1/4-inch cubes. In large bowl, combine tofu with remaining ingredients, tossing gently with rubber spatula to coat. Transfer tofu and marinade to baking dish. Bake 1 hour, tossing tofu once or twice during baking. Serve hot.

Per Serving: 93 Cal.; 9G Prot.; 3G Total Fat (0 Sat. Fat); 7G Carb.; 0 Chol.; 366MG Sod.; 1G Fiber.


Anmerkungen zum Rezept: