Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 mittel | Pepper; any colour |
1 gross | Carrot |
2 1/2 | Florets cauliflower |
1 | Chunky onion or shallots |
1 Teelöffel | garlic powdered |
1/4 Teelöffel | Turmeric powder |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | sugar |
2 Esslöffel | oil |
146 Gramm | Peanuts; roasted and blended |
1/4 Teelöffel | Cumin powdered |
1/4 Teelöffel | Coriander powder |
1/2 Teelöffel | Chilli powder |
1 1/2 Esslöffel | water |
3 Esslöffel | sugar |
1/2 Teelöffel | salt |
Peanut sauce: Add all the spices and peanuts, water, salt and sugar. Keep stirring into a thick and tasty sauce.
Clean and rinse the vegetables and cut into bite sized pieces. Mix vegetables with garlic, turmeric, salt, sugar and oil. Skewer the vegetables and barbecue, dip into sauce and serve.
reserved.
Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|