Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Stuffed Peppers
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassewater
1 Tasseonion diced
1 Tassecarrot diced
cloves garlic minced
1/2 TassePearl barley
Chicken bouillon cube
1 TeelöffelHickory smoke salt
1/2 Teelöffelpoultry seasoning
2 Tassezucchini grated
egg whites
1/2 TasseBarbecue sauce; (I used Hunt's original)
Green bell pepper halves
die Zubereitung:

Add onion, carrots, garlic, bullion, salt, poultry seasoning and barley to water in a saucepan. Bring to a boil and simmer for 25 to 30 minutes. Stir in the zucchini, egg whites and barbecue sauce. Remove seeds from pepper halves and place the peppers in a steamer or microwave. Steam for 5 minutes. Fill halves with the barley mixture and bake at 350/ for 40 minutes or until the filling is firm. Add more barbecue sauce, if desired. 1 pepper half is approximately 130 calories without added sauce.

MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: