Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
6 | Fresh Northwest Bartlett pears |
1 Tasse | sugar |
1 Tasse | white vinegar |
2 Teelöffel | salt |
3/4 Teelöffel | cayenne pepper |
2 gross | onions finely diced |
3 | green peppers diced |
1 | Sweet red pepper; diced |
Core and finely chop pears. Combine sugar, vinegar, salt and cayenne pepper. Bring to boil in large saucepan. Add pears, onions and peppers. Bring to a boil again. Cook slowly 25 to 30 minutes, stirring from time to time, until mixture is thick. Pour into hot sterilized jars and seal. Process according to jar manufacturer's directions.
Quantity: Makes approximately 5 (1/2-pint) jars.
Always be sure to use ripe pears.
Per serving: 1024 Calories (kcal); 1g Total Fat; (1% calories from fat); 7g Protein; 264g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 4284mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 8 Vegetable; 0 Fruit; 0 Fat;
14 1/2 Other Carbohydrates
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|