Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 Esslöffel | butter |
1 Tasse | onion minced |
3 | cloves garlic minced |
1 Teelöffel | paprika |
1 Esslöffel | black pepper freshly ground |
3 Esslöffel | lemon juice |
2 Teelöffel | mustard dry |
1 Teelöffel | Hot red pepper sauce |
1/3 Tasse | cider vinegar |
2 Tasse | tomato sauce |
In a saucepan set over moderate heat melt butter, add onion and garlic and cook, stirring occasionally, 5 minutes. Add paprika, pepper, lemon juice, mustard and hot sauce and cook, stirring occasionally, 5 minutes. Add vinegar and tomato sauce, bring to a boil and simmer, stirring occasionally, 15 minutes, or until thickened. This recipe makes about 2 1/2 cups.
Recipe
Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com -or- Mad-Squad@prodigy. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|