Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Fresh broccoli; cut up |
1/4 Tasse | American cheese shredded |
1 Dose | Mushroom soup; (7&1/2 oz.) |
2 Esslöffel | milk |
1 Esslöffel | mayonnaise |
1/4 Tasse | Sundried tomatoes; finely chopped |
2 Esslöffel | Cheese crackers; crushed |
Preheat oven to 375 degrees.
Place broccoli in gallon or jumbo zip-lock plastic bag. Close, leaving one end vented open about 1 to let steam escape. Place bag in microwave. Cook on hi for a few min. Till broccoli is tender crisp. In mixing bowl, combine cheese, coup, milk, mayo & sundried tomatoes. Stir. Set aside. Place broccoli in 1 1/2 qt. Casserole. Add cheese mix to broccoli. Stir till well incorporated. Top broccoli mix w/ crushed crackers bake till heated through.
Approximately 17 minutes.
Per serving (excluding unknown items): 2313 Calories; 224g Fat (81% calories from fat); 47g Protein; 69g Carbohydrate; 173mg Cholesterol; 2861 mg Sodium
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|