Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Chocolate Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter softened
2 Tassesugar
eggs
1 1/2 Teelöffelvanilla extract
3 x ca. 30 gUnsweetened baking chocolate; melted and c
2 TasseCake Flour sifted
2 TeelöffelBaking soda
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassesour cream
1 Tassewater boiling
die Zubereitung:

Preheat oven to 350F. Grease 2, 9-inch round cake pans; dust pans with flour. Cream butter and sugar together in large bowl. Add eggs; beat until light and fluffy. Beat in vanilla and chocolate. Sift flour, baking soda, and salt together into separate bowl. Alternately add flour mixture and sour cream to butter mixture; beat well after each addition. Stir in boiling water; batter will be thin. Pour batter into prepared pans; bake for 35 minutes. Cool in pans on wire rack for 10 minutes, then turn out onto rack; cool completely before frosting as desired.


Anmerkungen zum Rezept: