Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Pork Rib Rub
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 EsslöffelPickling Salt
2 Esslöffelgarlic powdered
2 Esslöffelonion powder
2 Esslöffelpaprika
1 Teelöffelthyme ground
1 Teelöffelsage ground
1 TeelöffelBayleaf ground
1 Teelöffelcelery seed
1 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

Sprinkle seasonings on the ribs and rub. Refrigerate for 1-5 hours. Prepare the grill for long-term, low-temp cooking. Baste the ribs with the basting sauce and let them dry while they reach room temperature. Baste again and place on the grill. Baste and turn at 30-minute intervals for 5-8 hours until tender. Do not let the temperature rise above 225 for extended periods. Finish off with your favorite barbecue or finishing sauce. Apply when the ribs are done and coals are cooler.

v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: