Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Sweet Topping
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseFrozen unsweetened raspberries; (236 ml) thawed
2 EsslöffelHoney; (30 ml)
1/4 TeelöffelVanilla; (1.25 ml)
1/2 TasseStrained yoghurt; (117 ml)
die Zubereitung:

Push the raspberries through a fine sieve into a small bowl to make 1/4 cup (59 ml) of puree. Stir in the honey and vanilla.

In another bowl stir the strained yoghurt gently with a spoon to flatten the small lumps. Combine with the sweetened raspberry puree for a great topping.

To serve: 2 tbsp (30 ml) of the topping over the dessert of your choice.


Anmerkungen zum Rezept: