Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
16 x ca. 30 g | Firm tofu |
2 Esslöffel | canola oil |
1/2 Teelöffel | sea salt |
2 Esslöffel | lemon juice |
1 Esslöffel | vanilla extract |
2 Esslöffel | maple syrup |
8 Servings Dairy-Free
Tofu creams are quick and easy to prepare and indispensable for making vegan desserts. They can be served plain or with a flavoring, such as fruit jam or nuts.
In Food Processor or blender, combine all ingredients and process until smooth and creamy. Store in refrigerator.
Per 1/4-Cup Serving: 66 Cal.; 3G Prot.; 4G Total Fat (0 Sat. Fat); 4G Carb.; 0 Chol.; 48MG Sod.;0 Fiber.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|