Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Tomato Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tasseolive oil
Bayleaf
1 mittelOnion chopped
1 Teelöffelsalt
cloves garlic minced
1/2 Teelöffelpepper
29 x ca. 30 gCan progresso crushed
1/2 Teelöffelsugar
29 x ca. 30 gCan progresso italian
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1 Esslöffelitalien seasoning
1/4 Tassebasil freshly chopped
die Zubereitung:

Sauté, onion and garlic in olive oil in medium saucepan till translucent. Put Italian style tomatoes in blender; puree, and pour into saucepan. Add can of crushed tomatoes. Add Italian seasoning, bay leaf, salt, pepper, and sugar. Simmer, covered, for 1 hour. Add fresh parsley and chopped basil and simmer another 15 minutes. Simple and delicious!

Per serving: 92 Calories (kcal); 9g Total Fat; (86% calories from fat); trace Protein; 3g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 356mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 1/2 Vegetable; 0 Fruit; 2 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: