Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Vegetable Stock Under Pressure
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 Tassewater
8 TasseBroccoli stalks And/Or asparagus stalks And/Or zucchini And/Or other vegetables of your choice; scrubbed and coarsely chopped
2 mittelOnions; coarsely chopped including skins for a darker stock, if you wish
Garlic clove; up to 2 cloves finely chopped (optional)
3 grossCarrots; cut into 3-4 chunks
4 grossCelery ribs; cut into 3-4 chunks
Parsnip; cut into 3-4 chunks (optional; makes the stock sweeter) up to 2 parsnips
bay leaves
1 BundFresh parsley; stalks fresh thyme, sprigs Or oregano sprigs Or
1/2 TeelöffelDried thyme Or 1/2 teaspoon dried oregano; (optional)