Suche
gefundene Rezepte
Rezeptanzeige
Rezepte A-Z
beliebte Rezepte
Hilfe
Rezept:
Rezept drucken
ins Rezeptbuch legen
als email versenden
MealMaster - Ansicht
Rezept als PDF
Rezept benoten
Anmerkung schreiben
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Vegetable Stock Under Pressure
Zutaten für 6 Portionen
Menge anpassen
die Zutaten:
8 Tasse
water
8 Tasse
Broccoli stalks And/Or asparagus stalks And/Or zucchini And/Or other vegetables of your choice; scrubbed and coarsely chopped
2 mittel
Onions; coarsely chopped including skins for a darker stock, if you wish
1
Garlic clove; up to 2 cloves finely chopped (optional)
3 gross
Carrots; cut into 3-4 chunks
4 gross
Celery ribs; cut into 3-4 chunks
1
Parsnip; cut into 3-4 chunks (optional; makes the stock sweeter) up to 2 parsnips
2
bay leaves
1 Bund
Fresh parsley; stalks fresh thyme, sprigs Or oregano sprigs Or
1/2 Teelöffel
Dried thyme Or 1/2 teaspoon dried oregano; (optional)