Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil Chicken And Vegetables on Focaccia
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassemayonnaise
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelblack pepper divided
Loaf (16 oz.) focaccia or Italian bread sliced
Boneless skinless chicken breasts halves (about 1 1/4 pounds)
3 Esslöffelolive oil
20 MilliliterGarlic minced
1 1/2 Teelöffelbasil leaves dried
1/2 Teelöffelsalt
Green bell pepper, stemmed and cut into quarters
1 mittelZucchini, cut lengthwise into 4 slices
Italian plum tomatoes, sliced
die Zubereitung:

Combine mayonnaise, garlic powder and 1/4 tsp. Black pepper in small bowl; set aside.

Cut focaccia into quarters. Cut each quarter horizontally in half; set aside.

Combine chicken, oil, garlic, basil, salt and remaining 1/4 tsp. Black pepper in large resealable plastic food storage bag. Seal bag; knead to combine. Add bell pepper and zucchini; knead to coat.

Grill or broil chicken, bell pepper and zucchini 4 inches from heat source 6 to 8 minutes on each side or until chicken is no longer pink in center. (Bell pepper and zucchini may take less time.)

Top bottom half of each focaccia quarter with mayonnaise mixture, tomatoes, bell pepper, zucchini and chicken. Top with focaccia tops.


Anmerkungen zum Rezept: