Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil, Potato And Green Bean Salad
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSmall new potatoes, cut into chunks
1 x ca. 450 gGreen beans, trimmed and cut into 2 inch pieces
1 kleinred onion thinly sliced
Dressing
1/2 TassePacked fresh basil
1/3 TasseChicken stock or vegetable stock
1/4 Tasseolive oil
1/4 Tassewhite wine vinegar
2 Esslöffeldijon mustard
1 Esslöffelbalsamic vinegar
20 Millilitergarlic
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Cook potatoes in a large saucepan of boiling salted water for 10 minutes or until tender. Remove with slotted spoon to a salad bowl. Add beans to saucepan and bring to a boil; cook 3 to 5 minutes or until tender-crisp. Drain and chill under cold water; drain again. Add beans and onion to salad bowl.

Dressing: In a food processor or blender, puree basil, stock, oil, wine vinegar, mustard, balsamic vinegar, garlic, salt and pepper. Pour over potato mixture; toss well. Cover and refrigerate if making ahead; serve within 4 hours. Yield: 6 to 8 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com

Oct. 22/99


Anmerkungen zum Rezept: