Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basque Chicken Pie with Spring Onion Relish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 GrammWhite bread dough
Egg; beaten (to glaze)
red pepper diced
green pepper diced
1 grossonions diced
225 GrammTomatoes; seeds removed
50 Grammham diced
350 GrammCooked chicken; diced
2 Esslöffeloil
1/2 cloves garlic crushed
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Spring Onion Relish
3 Esslöffelsesame seeds
1 BundSpring onions finely chopped
2 TeelöffelFresh grated ginger
1 1/2 Esslöffellight soy sauce
1 Teelöffelrice vinegar
1 Teelöffelsesame oil
1 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

Preheat the oven to 220 °C/400F/gas 6.

Prepare the filling. Remove the core and seeds of the peppers and dice finely.

Heat the oil and fry off the peppers with the onion and garlic. Add the tomatoes, ham and chicken and bring to the boil. Add seasoning and remove from the heat.

Divide the bread dough in half and roll out on a floured surface in two rounds approximately 12 inches in diameter.

Place one round on a greased baking tray. Spread on the chicken mix to within 1cm of the edge and brush with egg wash. Place a second round on top and press the edges down to seal. Score with a knife and brush with beaten egg and bake for 35-40 minutes.

Spring onion relish: Place all ingredients into a food processor and blend.

Serve the pie with the relish and a mixed dressed salad.

reserved.

Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: