Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bavarian Cabbage
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossOnion coarsely chopped
2 Esslöffelbutter or margarine
1 mittelCabbage head - (abt 2 lbs); coarsely shredded
1 DoseSpam luncheon meat - (7 oz); diced
1/2 Tassewater
1/2 Teelöffelcaraway seeds
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelblack pepper freshly ground
2 Esslöffelvinegar
2 Teelöffelsugar
die Zubereitung:

In large saucepan, saute onion in butter until golden brown, stirring often. Add cabbage, Spam, water, caraway seeds, salt, and pepper. Bring to a boil; cover and simmer 10 minutes. Stir in vinegar and sugar; mix well.

This recipe yields ?? servings.

Per serving: 285 Calories (kcal); 23g Total Fat; (70% calories from fat); 2g Protein; 20g Carbohydrate; 62mg Cholesterol; 1307mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 2 Vegetable; 0 Fruit; 4 1/2 Fat; 1/2 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: