Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 1/2 Esslöffel | paprika |
2 Esslöffel | salt |
2 Esslöffel | garlic powdered |
1 Esslöffel | black pepper |
1 Esslöffel | onion powder |
1 Esslöffel | cayenne pepper |
1 Esslöffel | oregano dried |
1 Esslöffel | thyme dried |
Combine all of the above ingredients thoroughly. Store in a clean, new or recycled, airtight shaker-type spice jar. This recipe yields 2/3 cup of Emeril's famous "Bayou Blast" Creole seasoning.
Comments: "Bayou Blast" gives you the big, bold flavor of Southern Louisiana by imparting the perfect balance of spices to your Cajun creations.
Recipe
Network - Essence Recipes Link Downloaded from their Web-Site -
Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com -or- Mad-Squad@prodigy. Net
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|