Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 ca. 1 Liter | tomatoes crushed |
1 Tasse | water |
1/2 Tasse | brown sugar packed |
1/4 Tasse | tomatoes diced |
1/4 Tasse | chilli powder |
1 Esslöffel | Granulated Garlic |
1 Esslöffel | onion powder |
1 1/2 Teelöffel | black pepper ground |
5 | bay leaves |
2 Esslöffel | onion chopped |
2 Esslöffel | Distilled Vinegar |
2 Esslöffel | soy sauce |
1 Esslöffel | Worchestershire sauce |
Makes About 5 Cups
In A Large Saucepan, Combine Ingredients. Bring To A Boil. Reduce Heat To Low, And Simmer For 1 Hour. Remove Bay Leaves. Serve Warm. Refrigerate Unused Sauce For Up To Several Weeks.
Uses: The Strong Chili Flavor Sings Out For Beef. The Club Serves It As A Table Sauce With Pork Ribs, Pork Barbeque Sandwiches And Bb's Special Lucille Burgers.
by MM_Buster v2.0l.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|