Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean And Dumbling Soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseDry navy beans or great northern beans
2 ca. 1 Literwater
2 TeelöffelMinced garlic; to taste
1 grossonion sliced
Leek; sliced thickly
1 EsslöffelCaraway seed; crushed in a mortar
1 grossBell pepper sliced
Hungarian peppers or mild hot pepper; chopped*see note
Stalks celery; cut into bite size
1 EsslöffelCorn or peanut oil
Dumplings
1 TasseBiscuit mix
egg
1/4 TasseTo 1/3 soymilk or low fat milk; desired moistened
die Zubereitung:

Soup: Soak the beans overnight in water to cover. Add the beans., 2 quarts water, garlic, onion, leek and caraway to your pressure cooker. Bring to pressure, then then lower heat to medium- low. Cook for to minutes under pressure. Let the pressure drop naturally. Remove the lid and add the remaining soup ingredients

Dumplings: Mix together all the dumpling ingredients. Drop the mixture by the tablespoonful into the soup. Bring the soup back to al boil. Cook, Nucooked, until the dumplings are cooked and the vegetables are tender about 15 minutes.

1/4 teaspoon hot paprika.


Anmerkungen zum Rezept: