Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beanie Meatballs
Zutaten für 4  Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 TassePlain Bread Crumbs
1/2 Tassemilk evaporated
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 450 glean ground beef
1 mittelonions diced
1 Dose(16-oz.) Baked Beans
2 Esslöffelketchup
1 EsslöffelWorcestershire Sauce
1 Esslöffelbrown sugar firmly packed
1/2 Teelöffelmustard ground
die Zubereitung:

In a large mixing bowl, blend together the bread crumbs, evaporated milk, salt, and pepper. Add the ground beef and mix well with your freshly cleaned hands. Shape the mixture into about 1-inch-round meatballs.

In a heavy skillet over medium heat, brown the meatballs with onions until cooked nearly through. Drain off any excess fat.

Add the baked beans, ketchup, Worcestershire sauce, brown sugar, and ground mustard to the skillet. Bring the contents to a boil, then reduce the heat to simmer and continue to cook for about 25 minutes. Serve warm.

v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept: