Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Dose | (16 oz. each) baked beans |
2 Esslöffel | (1/4 stick) butter |
4 | Hot dogs, cut into 1/2"pces. |
1/4 Tasse | onion chopped |
1 Dose | (14 oz.) whole tomatoes, broken up, undrained |
1 Tasse | tomato juice |
1 Esslöffel | brown sugar |
1/4 Teelöffel | pepper sauce hot |
Set aside 1 cup of the baked beans. Puree the remaining beans in a blender or mash them in a large bowl; set aside.
In a large saucepan, melt butter over medium-high heat. Add hot dog pieces and onion and cook 3 to 5 minutes, or until lightly brown. Add tomatoes, tomato juice, brown sugar, and hot pepper sauce. Simmer 10 minutes. Add the 1 cup reserved whole beans and the pureed beans. Reduce heat to medium-low and cook 10 to 15 minutes, or until the soup is piping hot, stirring occasionally. Yield: 4 servings Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|