Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | milk |
1 Esslöffel | butter |
2 Esslöffel | flour |
1 Prise | nutmeg |
1/2 Tasse | parmesan |
Scald the milk in a heavy saucepan over medium heat. Keep it warm over very low heat.
Melt the butter in a separate saucepan over low heat. When it's bubbling, add the flour and whisk until it forms a golden paste, about 3 to 4 minutes.
Whisking constantly, add the hot milk in a steady stream. Bring the milk to a gentle simmer and continue to whisk until the sauce thickens, about
10 minutes.
Whisk in the nutmeg and the cheese, and serve at once.
Chef Du Jour Diana Shaw Show #DJ9498
Busted and entered for you by: Bill Webster
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|