Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Burgundy
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef sirloin, cubed
2 EsslöffelMargarine (butter browns too fast)
1 Tassemushrooms fresh, sliced
green onions sliced
1 Teelöffelall-purpose flour
2/3 TasseBurgundy (or alcohol-free red wine)
1/2 Tassewater
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Brown meat in margarine in frying pan. Transfer to saucepan.

Brown mushrooms and onion in frying pan.

Mix in flour. Add Burgundy, water and salt. Stir until it boils. Pour over meat. Cover. Simmer until tender when pierced with fork, about 40 to 60 minutes. Serves 2 Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: