Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Burgundy
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef round steak; cut 1/4 inch thick
3 Esslöffelflour
3 Esslöffelbutter
1/3 Tasseonion coarsely chopped
1 Esslöffelparsley snipped
1 mittelCloves garlic crushed
1 mittelBayleaf
3/4 Teelöffelsalt
1 Prisepepper
3/4 TasseBurgundy wine
3/4 Tassewater
die Zubereitung:

Coat meat with the flour, using all of the flour. Melt butter in skillet and brown meat. Add onion, parsley, garlic, bay leaf, salt and pepper. Stir in burgundy; add water. Heat to boil and turn down and simmer about 1 hour, until meat is tender. Cook mushrooms in butter and add to meat (optional). Serve over rice or noodles.


Anmerkungen zum Rezept: