Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Enchiladas
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
1 Tassecottage cheese
1 DoseChopped ripe olives (4-1/4-ounce); drained
2 Esslöffelparsley fresh, minced
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Flour tortillas; (7 inches)
Sauce
1 mittelOnion chopped
1/2 mittelgreen pepper chopped
1 Esslöffelcooking oil
1 Dose(15-ounce) tomato sauce
1 Dose(4-ounce) chopped green chilies
2 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1 Tasse(about 4 ounces) shredded Cheddar cheese
die Zubereitung:

In a skillet, brown the ground beef. Drain. Combine with cottage cheese, olives, parsley, garlic powder, salt and pepper. Place about 1/3 cup filling on each tortilla; roll up. Place tortillas, seam side down, in an ungreased 13 x 9 x 2-inch baking dish. For sauce, saute the onion and green pepper in oil until tender. Add tomato sauce, green chilies, chili powder, sugar and garlic powder. Pour over tortillas. Cover and bake at 350 degrees F. for 30 minutes. Sprinkle with cheese and return to the oven for 5 minutes or until cheese melts.

enchiladas have a flavorful combination of ingredients and a rich homemade sauce."


Anmerkungen zum Rezept: