Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Hash
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassewater hot
Beef bouillon cube
3 mittelPotatoes, peeled and cubed (1 1/2 pounds)
1 mittelOnion chopped
cloves garlic minced
2 Esslöffelvegetable oil
2 TasseChopped cooked eye of round roast
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
2 EsslöffelChopped fresh parsley (opt)
die Zubereitung:

Stir together 1 cup hot water and beef bouillon cube until cube dissolves.

Saute potato, onion, and garlic in hot oil in a large skillet over medium-high heat 10 minutes. Add beef; cover, reduce heat, and cook, stirring occasionally, 15 minutes or until potato is tender.

Stir in bouillon mixture, salt, pepper, and, if desired, parsley; cover and simmer 5 minutes. Yield: 4 servings. Prep. time: 10 mins. Cook 30 mins. Typed in MMformat by cjhartlin@email.msn.com Source:


Anmerkungen zum Rezept: