Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef in Black Bean Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
Cloves garlic crushed
1 Esslöffelginger fresh, grated
Onion finely sliced
350 GrammLean rump steak; cut into strips
2 Teelöffelsesame oil
1/2 Red capsicum; seeded & sliced
90 GrammBean sprouts
60 GrammSnow peas
1 1/2 EsslöffelBlack bean sauce
1 Esslöffelsoy sauce
1/4 Tassebeef stock
1 Teelöffelsugar
1 TeelöffelCornflour; blended with
1 Esslöffelwater
die Zubereitung:

1 . Heat vegetable oil in a wok or frying pan. Add garlic and ginger and stir-fry for 1 minute. Add onion and beef and stir-fry for 3 minutes or until beef is browned. Remove meat mixture from pan and set aside.

2. Heat sesame oil in pan, add capsicum, bean sprouts and snow peas and stir-fry for 1 minute. Add black bean sauce, soy sauce, stock, sugar and cornflour mixture. Cook, stirring, until mixture thickens slightly. Return meat mixture to pan. Cook for 2 to 3 minutes longer or until heated through.


Anmerkungen zum Rezept: