Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | vegetable oil |
4 | Garlic cloves thinly sliced |
240 Gramm | Lean tender steak |
1/2 Teelöffel | white pepper ground |
1 Esslöffel | fish sauce |
1 Esslöffel | light soy sauce |
2 | Stems of fresh whole green peppercorns |
1/2 Teelöffel | sugar |
In a wok or frying pan, heat the oil and fry the garlic until brown and crispy. Remove the garlic with a slotted spoon or sieve and set aside.
Fry the whole piece of steak to taste. Remove the steak and slice thinly. Place in a bowl and add all the other ingredients, pulling the peppercorns off the stems.
Add the crispy garlic, mix thoroughly, turn on to a dish and serve.
reserved. Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|