Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Stuffed Acorn Squash
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelAcorn squash
3/4 x ca. 450 glean ground beef
1/4 Tasseonion chopped
1/4 Tassecelery chopped
3 Esslöffelflour
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelsage ground
1 Tassemilk
3/4 Tasserice cooked
1/4 TasseShredded Colby or Cheddar cheese
die Zubereitung:

Cut each squash in half; discard seeds. Place cut side down in a 3 quart rectangular baking pan. Bake in preheated 350°F oven 50-55 minutes or until tender. Saute beef, onion and celery in a large frypan until meat is browned; drain off any fat. Blend in flour, salt and sage. Stir in milk. Cook over medium heat, stirring constantly, until mixture just comes to a boil and thickens. Stir in cooked rice. Turn squash cut side up in pan; fill squash cavities with equal amounts of meat mixture. Return to oven and bake an additional 30 minutes. Top with cheese; bake 3 minutes longer. Yield: 3 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com Source: Ontario Milk Marketing Board


Anmerkungen zum Rezept: