Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer And Soy Braised Beef
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef Stew Meat
1/4 Teelöffelwhite pepper
1 Teelöffelvegetable oil
3 Esslöffelsoy sauce Low-sodium
12 x ca. 30 gBeer; Dark
2 Scheibeginger thinly sliced
green onions
Cinnamon stick
star anise optional
2 Tassecarrot sliced
2 TasseLeek sliced
6 Tassecouscous cooked
die Zubereitung:

Trim fat from meat; cut meat into 3/4 inch cubes, and sprinkle with pepper. Heat oil in a Dutch oven over medium-high heat. Add meat, and cook 3 minutes or until browned, stirring frequently. Add soy sauce and next 4 ingredients (soy sauce through cinnamon); stir in star anise, if desired, and bring to a boil. Cover meat mixture, reduce heat, and simmer 1 hour. Add carrot and leeks; cook, uncovered, and additional 30 minutes or until vegetables are tender. Discard ginger, green onions, cinnamon, and star anise. Serve over couscous.


Anmerkungen zum Rezept: