Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Fresh red chillies |
1/2 | Pint/150ml beer |
2 | Ripe tomatoes |
1 | cloves garlic |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Prise | brown sugar |
1 Esslöffel | Groundnut oil |
1. Remove stalks from chillies, de-seed and chop.
2. Grill the tomatoes and garlic until the tomato skins blister.
3. Peel the tomatoes and garlic.
4. Place all the ingredients (except the oil) in a liquidiser and blend briefly at high speed.
5. Heat the oil in a frying pan and fry the mixture for 5 minutes, stirring occasionally.
6. Serve at room temperature.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|