Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beer Soup
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 Grammbutter unsalted
25 Grammsifted flour
1000 MilliliterPilsner lager
1/3 Teelöffelnutmeg
1/2 EsslöffelCaster sugar
150 MilliliterCrème fraîche
3/4 x ca. 1/2 Literchicken stock
Carrot diced
shallot diced
Stick celery
egg yolks
4 EsslöffelDouble cream
die Zubereitung:

Melt the butter in a heavy based pan. Add the carrot, shallot and celery. Add the flour and stir. Add the nutmeg and sugar followed by the beer and hot chicken stock.

Simmer gently for 20-25 minutes.

Whisk in the creme fraiche, followed by the egg yolk and cream to help enrich the soup. Serve with pork scratchings.

reserved. Carlton Food Network http://www. Cfn. Co. Uk/


Anmerkungen zum Rezept: