Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet Greens And Stilton Salad
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelred wine vinegar
2 Teelöffeldijon mustard
4 EsslöffelWalnut oil
8 EsslöffelPlus 1 tablespoon canola oil
1/2 TasseWalnut pieces
2 TasseCooked beet greens
1/2 TasseStilton cheese
die Zubereitung:

In a bowl combine vinegar, Dijon, salt and pepper. Whisk in walnut oil and 8 tablespoons canola oil. Set aside.

In a skillet, heat 1 tablespoon canola oil. Toss walnuts in hot skillet until toasted. Transfer to a small bowl.

In the same skillet, heat beet greens until warm. Transfer to plate. Drizzle with dressing. Garnish with chunks of Stilton and toasted walnuts.

Per serving: 496 Calories (kcal); 55g Total Fat; (97% calories from fat); trace Protein; 3g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 126mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 11 Fat; 0 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: