Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beet Horseradish
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 mittelCooked peeled beets
1/4 TasseFresh horseradish; peeled
1 Esslöffelsugar
1 Teelöffelsalt
1 EsslöffelWhite vinegar; plus
1 Teelöffelwhite vinegar
die Zubereitung:

Using a box grater, grate the beets over a medium-size bowl, alternating between the coarse and fine sides of the grater. Repeat with horseradish, using only the fine side of the grater. Add sugar, salt, and vinegar to the beets-and-horseradish mixture, and stir to combine. Adjust seasonings to taste. Makes 2 1/2 cups.

for MC5): "by Lynn Thomas - Lynn_Thomas@prodigy. Net" Yield: "2 1/2 cups"

Per serving: 113 Calories (kcal); trace Total Fat; (0% calories from fat); 2g Protein; 27g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 2138mg Sodium Food Exchanges: 0 Grain(Starch); 0 Lean Meat; 0 Vegetable; 0 Fruit; 0 Fat; 2 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept: